Vendégszerzésre felkészítve

A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy vendégszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vendégek (törzsvendégek) lehessenek.

Egy olyan vendégszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, akciók, egy új esemény vagy program, napi menü frissítés, étlapváltozás, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt “használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a szálláshely weboldalad elkészítésével.)

…olyan honlapra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott szálláshelyre szabjuk, így a megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. szálláshely weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Diósgyőri vendégház vagy és esküvőket is tartasz? Első oldalas leszel az „Esküvő Diósgyőr” kulcsszóra. Pl. 18. kerületi panzió vagy és napi menüd is van? Első oldalas leszel mondjuk a „napi menü 18. kerület” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz majd a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…)

Biztonságos

Ki akarna egy kereskedelmi szálláshely honlapot feltörni? Hát képzeld a mi vendéglátós weboldalunkat 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített szálláshely horeca honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben meg tudjuk nehezíteni a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT szálláshely honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül…
Mindezeken túl:

  • Egyszerű a kezelése
  • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
  • Rengeteg kiegészítő található hozzá
  • Teljesen személyre szabható
  • Ingyenes
  • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben “kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Az általunk készített szálláshely weboldal ezt is tudja, és akár hány nyelvre (persze abban az esetben ha már a tervezéskor tudjuk, hogy hány nyelvű szálláshely honlapot szeretnél). Az oldal fordításának a költsége nincs benne, csak a tartalmi technikai kialakítás. A „többnyelvűsítés” lehetősége később is adott mert a weboldal ennek megfelelően lesz kialakítva azonban a későbbi élesítés már nem olyan egyszerű ezért az plusz költséggel jár. Sokkal szerencsésebb neked pedig hosszútávon olcsóbb ha már az elején megcsináljuk. Ha turisztikailag fontos helyen vagy akkor elengedhetetlen.

középpontban a tartalom

A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az szálláshely honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját kereskedelmi szálláshelyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak át kell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.

 

a vendégszerzés nélkülözhetetlen eszközei

Igen ezt mind megkaphatod!

Ezeket mind tudja/tartalmazza majd az általunk készített profi szállás (vendégház, apartman, panzió, egyéb szálláshely) weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

SZOBAFOGLALÁSI ŰRLAP

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP

kapcsolati űrlap

HÍRLEVÉL RENDSZER

*AUTOMATA ONLINE FOGLALÁSI RENDSZER

* CHANNEL MANAGER INTEGRÁCIÓ

GOOGLE TÉRKÉP

KÉP ÉS/VAGY VIDEÓ GALÉRIÁK

* BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

BLOG FUNKCIÓ (HÍREK, AKTUALITÁSOK)

KÖZÖSSÉGI MÉDIA INTEGRÁCIÓ

elemzések, statisztikák

*a csillaggal megjelölt “pirosbetűs” funkciókat csak a channel+ csomagunk tartalmazza.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk?

Feltétlenül írd meg majd nekünk amikor ajánlatot kérsz tőlünk!

SZÁLLÁSHELY HONLAPCSOMAGOK

Mindkét csomagunkba bele tettünk mindent ami a vendégszerzéshez elengedhetetlen. A két csomag között csupán csak annyi a különbség, hogy a “Channel+” csomagunkat azoknak ajánljuk akik a keresztfoglalások elkerülése érdekében szeretnék egy helyen kezelni a több helyről érkező foglalásokat. Ehhez a szállásweboldalt összekötjük egy úgynevezett channel programmal, ami teljesen automatizálja majd a foglalási folyamatokat. Online bankkártyás fizetési és online előleg bekérési lehetőséggel.

Ez a csomag tehát tartalmazza a channel szoftver integrációját is, ez akkor nagyon hasznos ha a különböző szállás portálokról (booking.com, szallas.hu, stb.) is érkezik foglalás hozzád, mert ez egy felületen tudja kezelni az összes foglalást (minimális jutalékot kér a szolgáltató), nagy terhet levéve a válladról.
A legtöbb channel szolgáltató megoldása díjtalanul összeköthető az általunk készített leendő szállás weboldallal, azonban előfordulhat, hogy egyes szolgáltatók esetében fejlesztésre van szükség az összekötésre ami plusz költségeket jelenthet. Figyelem! Tudunk majd olyan szolgáltatót ajánlani ahol az összekötés nem jelent plusz költséget.

Akkor is érdemesebb a “Channel+” csomagot választani ha most még nem de később tudod, hogy szeretnél majd valamilyen channel programot használni, mert ha ezt később csináltatod meg akkor az minimum plusz 100 ezer forinttól kezdődne…

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

Melyik weboldalkészítési csomagunk érdekel?

13 + 1 =