Szállás weboldal készítés

A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy vendégszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vendégek, később visszatérő vendégek lehessenek.

Vendégszerzésre felkészítve

Nélkülözhetetlen funkciók amiket új szállás weboldalad már alapban tudni fog:

 • Azonnali online foglalás
 • Valós idejű foglaltsági naptár
 • Szinkronizálva a népszerű szállásportálokkal (booking.com, airbnb.hu, szallas.hu, Stb.),  nincs keresztbe foglalás
 • Online bankkártyás fizetés
 • Honlapjaink 100%-osan megfelelnek a Kötelező Szálláshelyminősítés elvárásainak (maximális pontszám)
 • Messenger chat box
 • Automatizmusok és még sok minden más…

Egy olyan vendégszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, akciók, egy új esemény vagy program, napi menü frissítés, étlapváltozás, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt „használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a szálláshely weboldalad elkészítésével.)

…olyan honlapra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott szálláshelyre szabjuk, így a megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. szálláshely weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Diósgyőri vendégház vagy és esküvőket is tartasz? Első oldalas leszel az „Esküvő Diósgyőr” kulcsszóra. Pl. 18. kerületi panzió vagy és napi menüd is van? Első oldalas leszel mondjuk a „napi menü 18. kerület” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz majd a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…)

Biztonságos

Ki akarna egy kereskedelmi szálláshely honlapot feltörni? Hát képzeld a mi vendéglátós weboldalunkat 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) akkor nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített szálláshely horeca honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben meg tudjuk nehezíteni a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT szálláshely honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül…
Mindezeken túl:

 • Egyszerű a kezelése
 • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
 • Rengeteg kiegészítő található hozzá
 • Teljesen személyre szabható
 • Ingyenes
 • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben „kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Igény esetén természetesen a vendégszerző weboldalad több nyelven is elkészíthető. Gyakorlatilag bármennyi nyelv  szóba jöhet, ahogy szeretnéd. Ennek azonban plusz költsége van: 1 idegen nyelv esetén 110.500 FT. 2 idegen nyelv esetén 165.750 FT. plusz költséggel kell számolnod (3 vagy több nyelv esetén egyedi ár). Ez a technikai kivitelezés ára, ebben a szövegek fordításának díja nincs benne. Véleményünk szerint ha turisztikailag fontos helyen van a kereskedelmi szálláshelyed akkor ez manapság szinte  elengedhetetlen, hiszen idegen nyelvű oldalak esetén ezáltal közvetlen foglalások érkezhetnek akár már angol, német, Stb. nyelvterületekről is.

középpontban a tartalom

A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az szálláshely honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját kereskedelmi szálláshelyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak át kell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy kereső optimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.
Ennek a költsége 169.500 Ft.

Itt megnézheted mire gondolunk: ( 100% mi csináltunk mindent kutatómunka, tartalom megírása, kulcsszavak, Stb.)

Természetesen nem kötelező de ha szeretnéd, hogy ezt is mi csináljuk csak jelöld be ajánlatkérésedkor ezt a lehetőséget is.

 

a vendégszerzés nélkülözhetetlen eszközei

Igen ezt mind megkaphatod!

Ezeket mind tudja/tartalmazza majd az általunk készített profi szállás (vendégház, apartman, panzió, egyéb szálláshely) weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

SZOBAFOGLALÁSI ŰRLAP

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP

kapcsolati űrlap

HÍRLEVÉL RENDSZER

AUTOMATA ONLINE FOGLALÁSI RENDSZER

CHANNEL MANAGER INTEGRÁCIÓ

GOOGLE TÉRKÉP

KÉP ÉS/VAGY VIDEÓ GALÉRIÁK

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

BLOG FUNKCIÓ (HÍREK, AKTUALITÁSOK)

KÖZÖSSÉGI MÉDIA INTEGRÁCIÓ

elemzések, statisztikák

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk? Egyedi elképzelésed van?

Akkor ezt feltétlenül írd meg majd nekünk amikor ajánlatot kérsz tőlünk!

SZÁLLÁSHELY HONLAPCSOMAG

Csomagunkban minden benne van amit a 2020-as években egy kereskedelmi szálláshely weboldalának tudnia kell. Az ár fix ár, tehát nem kérünk azért plusz pénzt mert te mondjuk szeretnél hírlevél küldési lehetőséget, vagy mondjuk összeköttetést a facebook oldalad messengerével (chat), esetleg nem egy kapcsolati űrlap kell hanem kettő, vagy mondjuk online tudjanak foglalni és ne csak ajánlatot kérhessenek az érdeklődők… Szóval -normális keretek között- az ár mindent tartalmaz 🙂

Channel manager szoftver integráció*:

Alapban az általunk készített szállásweboldal Ical sync segítségével igény esetén  összeköthető a különböző szállásportálokkal így elkerülendő a keresztfoglalásokat, illetve rengeteg adminisztratív terhet levéve a válladról. Mindezt további költségek nélkül hiszen a szállás weboldal készítés ára ezt is tartalmazza. Ez egy egyszerűbb és költséghatékonyabb (ingyenes) megoldás ami viszont nem alkalmas a szállások egy helyen történő kezelésére, tehát ha mondjuk árakat szeretnél emelni akkor azt minden felületen külön-külön meg kell majd tenned.

Ha mindent egy felületen szeretnél kezelni mint pl. a foglalások, árváltozás, szoba bezárás, stb. akkor ehhez egy channel manager szolgáltatását kell igénybe venned.

Ebben az esetben az elkészült  szállásweboldaladat összekötjük egy úgynevezett channel programmal, ami teljesen automatizálja majd a foglalási folyamatokat.

Ez egy tőlünk teljesen független fizetős szolgáltatás tehát a kiválasztott channel szolgáltató havi díjat és/vagy jutalékot számol majd fel a szolgáltatásaiért.

Érdemes olyan szolgáltatót választani aki felhő alapon működik, tehát nem kell semmilyen szoftvert megvenni és a központi számítógépedre telepíteni.
Fontos, hogy mielőtt szerződést kötnél egy szolgáltatóval egyeztess velünk, hogy az adott szolgáltató alkalmazása összeköthető-e a készülő weboldallal. Természetesen tudunk majd olyan szolgáltatót ajánlani akinél ez nem jelent semmilyen problémát.

Fontos! Első körben mindig azt szoktuk javasolni, hogy a szállástulajdonos nézze meg, hogy működik a weboldal az alap szinkronizálási funkcióval és ha esetleg az nem elegendő csak akkor érdemes egy channel manager fizetős szolgáltatását igénybe venni. Tapasztalatunk szerint az esetek 99%-ban tökéletesen megfelelő az általunk alapban beépített ingyenes funkció.

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**:

Ha igazán szeretnéd a leendő vendégszerző szálláshely weboldalak minden lehetőségét kiaknázni akkor érdemes megfontolnod, hogy az oldalt több nyelven is elkészíttesd. Ha már a különböző szállásközvetítő portálokról most is érkeznek külföldi vendégek, vagy szívesen fogadnál (több) külföldi vendéget is akkor mindenképpen javasoljuk a több nyelvű tartalom elkészítését.

Ilyenkor természetesen mint ahogy a magyar oldal estében is az idegen nyelvű oldalakat is 100%-osan felkészítjük majd online marketingből is. Fix árral dolgozunk itt is, ha szeretnél plusz egy nyelvet akkor az a magyar nyelvű weboldal készítés árának 50%-át jelenti számodra pluszban. Ha két idegen nyelvre is szeretnéd, hogy elkészítsük az oldalt az a magyar nyelvű oldal árának 75%-a pluszban. Három idegen nyelvtől egyedi árat adunk. Fontos, hogy ez az idegen nyelvű oldalak elkészítésének az ára ebben a fordítás nincs benne. Tudsz majd te is fordítani/fordittatni, de természetesen mi is tudunk majd erre vonatkozóan ajánlatot kérni a számodra.

Vállalási határidő: 4-6 hét***:

Ezt a határidőt abban az esetben tudjuk tartani amennyiben a szerződést követően megkapjuk a teljes szöveges tartalmi részeket és a weboldalhoz felhasználandó fotókat. Amennyiben ezt késve kapjuk, meg esetleg részletekben akkor ennek megfelelően a vállalási határidő is tolódik.

Ha tartalmi részek megírását (tartalom marketing) is tőlünk rendeled akkor nyilván ezzel az esetleges késlekedéssel sem kell számolnod.

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

Weboldal készítési csomag:

Kiegészítő szolgáltatások 1.:

Kiegészítő szolgáltatások 2.: