Rólunk

Hogy miért pont mi?

"
"

Röviden

Több mint 30 éve -saját vállalkozásaink révén- mi is az idegenforgalomban dolgozunk ezért tudjuk milyen weboldalra és online megjelenésre van szükséged ahhoz, hogy napjainkban sikeres lehess a szállás kiadás területén. Rengeteg tapasztalatot és tudást szereztünk a sok év alatt ezért biztosak vagyunk benne, hogy neked is segíteni tudunk majd.

Bővebben

Üdv, Tornyos István vagyok a szallasweboldalak.hu és a vendégszerzés.com weboldalak alapítója.

Több mint 30 éve végeztem el a vendéglátóipari és idegenforgalmi iskolát, voltam konyhafőnök, üzletvezető, több mint 15 éve pedig önállósítva magamat a család közreműködő segítségével (régi álmunkat valóra váltva) nyitottuk meg első családi éttermünket Budapesten. Azóta már sikeresen összehoztunk egy töretlenül fejlődő hidegkonyhai webáruházat is, és nem is olyan rég pedig idegenforgalmi portfoliónkat egy újabb Pest megyei egységgel bővítettük.

Az első vendéglátós vállalkozásom indulásakor nagyon megszenvedtünk a marketinggel, és az offline és online megjelenéssel. Sok félresikerült próbálkozás után inkább szép lassan megtanultam weboldalt készíteni, ezzel párhuzamosan pedig egyre mélyebbre ástam magam a marketing, elsősorban a szállás és vendéglátás marketing világába. Akkor sejtettem, most már tudom a kettő elválaszthatatlan egymástól.
Én lettem a családi vállalkozásban a marketing és az informatikai felelős. Bár még a mai napig is be-be állok a konyhába, de mára már elsősorban ezekkel a területekkel foglalkozom.

Aztán egyre több, szálláskiadással és vendéglátással foglalkozó vállalkozó ismerősöm jött, hogy segítsek neki is

Folyamatosan képzem magam, számos online és offline tanfolyamot végzek/végeztem el az idők során:
WordPress weboldalkészítés, webdesigner, online marketing menedzser képzés, Facebook hirdetési szakértő, Google Ads szakértő.

Azért lehetek a segítségedre mert mindent a saját bőrömön tapasztalok, tapasztaltam meg. Az évek alatt tanultaknak köszönhetően az utóbbi időkben bármilyen fejlesztési ötletünket is valósítottuk meg azok szinte egytől-egyig sikeresek voltak. Legyen szó akár a weboldalaink fejlesztéséről, egy új ötletről, vagy a idegenforgalmi vállalkozásaink és vendéglátós szolgáltatásaink bővítéséről.

…Neked csak a kipróbált, jól működő bevált megoldásokat mutatjuk és adjuk át,
mert a tanuló pénzt mi már megfizettük, neked azt nem kell!

Szívesen segítek akkor is ha „csak egy” vendégszerző weboldalra van szükséged, és akkor is ha a komplett vendégszerző értékesítési/marketing rendszeredet szeretnéd kialakítani, automatizálni és sikeresen működtetni.

És akkor is nyugodtan kereshetsz ha van már weboldalad és azt szeretnéd felújítani, vagy szeretnél a weboldaladba online foglalási rendszert, esetleg szeretnél több külföldi vendéget és ezért szeretnéd, hogy meglévő honlapod több nyelven is elérhető legyen.

Ha pedig több vendéget szeretnél akkor közösségi média kezeléssel, Facebook/Instagram hirdetéskezeléssel és Google Ads hirdetéskezeléssel tudunk neked ebben is segíteni. 

 

Dolgozzunk együtt

Mint egy kis „kézműves műhely” úgy működünk, ezért egy időben csak korlátozott számú új megrendelést vállalunk. Minden ügyfelünk nagyon fontos a számunkra, mindenkivel szoros személyes munkakapcsolatot alakítunk ki.

Előfordulhat, hogy nemet mondunk egy-egy megrendelésre, ajánlatkérésre.
Illetve elvállaljuk a felkérést, de nem azonnal hanem egy általunk meghatározott határidőn belül, ha az megfelel az ajánlatkérő számára is.

Segíthetünk neked is?

Ha konkrétan tudod mit szeretnél akkor kérj ajánlatot. Ha viszont lennének még kérdéseid akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén.